Black Friday 2013

black friday

Detalii Campanie Black Friday

Aceasta oferta are la baza o solutie de trafic foarte mare, ClusterCS, prezentata pe scurt mai jos.

ClusterCS

 • Ofera management pentru clustere web pe baza de Linux, PHP, Mysql.
 • Este o solutie stabila si performanta, fiind utilizata cu succes de peste 5 ani in conditii de trafic foarte mare, obtinand constant rezultate foarte bune.
 • Monitorizeaza si configureaza automat un cluster web.
 • Se adreseaza site-urilor de trafic foarte mare care necesita zeci sau sute de servere cat si site-urilor mici configurand servere cu resurse minimale.
 • Distribuie automat traficul pe mai multe servere.

ClusterCS este o solutie de management pentru servere fizice sau masini virtuale (VPS sau cloud).

Dorim sa explicam pe scurt limitarile tehnologiei cloud si unde intervine sistemul ClusterCS:

 • O infrastructura de tip cloud este alcatuita peste o serie de servere fizice.
 • Un server / instanta de tip cloud inseamna un server virtual in cadrul infrastructurii cloud, fiind efectiv o aplicatie care ruleaza pe un server fizic. Cumparand un server de tip cloud beneficiati practic de aceasta aplicatie care ruleaza in cadrul unui server de infrastructura cloud, nu de serverul fizic propriuzis.
 • Pe un server fizic pot rula una, zeci sau sute de astfel de aplicatii.
 • Cel mai putin inteles aspect despre cloud este referitor la capabilitatile de scalare a instantei cloud. Marketing-ul actual a lasat sa se inteleaga ca o instanta de tip cloud ar putea sa se scaleze la infinit, ceea ce este imposibil, ea fiind limitata la maxim cel mai puternic server fizic din infrastructura de tip cloud. Instanta cloud fiind o aplicatie in cadrul unui server fizic, ea nu poate depasi acest server ingloband alte servere, fiind limitata ca orice alta aplicatie in cadrul serverului.

Pentru site-urile de trafic mare este necesar ca incarcarea sa fie impartita pe mai multe servere fizice sau instante de tip cloud.

Solutia noastra este facuta special pentru acest tip de management de solutii web. Indiferent de tipul de hardware folosit de servere, solutia noastra distribuie in mod inteligent sarcinile in aplicatie in functie de capabilitatile hardware ale fiecarui server.

Pe langa managementul platformei hardware solutia noastra ofera urmatoarele facilitati:

 • Management de sisteme de baze de date complexe. In mediul de trafic foarte mare baza de date are probabil cel mai mare impact asupra vitezei sistemului. Solutia noastra este proiectata sa configureze sisteme avansate de baze de date, pe mai multe servere care preiau o baza de date normala si ii asigura resurse net superioare pentru functionarea optima.
 • Optimizare servire continut in functie de tipuri de cerere; cererile pentru fisiere statice (ex: imagini, video, css, javascript etc.) sunt transmise catre servere web specializate pentru aceste tipuri. Aceste tehnici asigura o incarcare rapida a paginii web pentru utilizator.
 • Optimizare prin sisteme avansate de caching. O cerere de pagina de la un utilizator, in mod normal, activeaza script-ul site-ului care necesita resurse de procesare considerabile prin apelurile la baza de date si multe alte operatii care sunt necesare pentru crearea paginii finale. Sistemul de caching salveaza pagina creata pentru o anumita perioada de timp astfel incat cererile ulterioare pentru acceasi pagina sunt servite instant fara a mai accesa script-ul site-ului. Solutia noastra ofera transparent acest nivel de caching fara a fi necesare modificari in cadrul aplicatiei.
 • Monitorizare si interventie automata in caz de probleme. Sistemul monitorizeaza permanent componentele clusterului si pentru foarte multe scenarii poate intereveni automat in caz de probleme asigurand o functionare continua a sistemului.

Odata cu utilizarea solutiei noastre aveti inclus si serviciul de suport 24 / 7 si toata asistenta echipei noastre. Avem o experienta bogata in medii de trafic foarte mare si va putem ajuta cu sfaturi sau solutii la probleme legate de aplicatia dumneavoastra.

Cu ocazia intrarii pe piata din Romania in anul 2013, lansam aceasta oferta speciala prin care asiguram in mod gratuit solutia de cluster pe perioada desfasurarii Black Friday.

Aceasta oferta nu presupune obligatoriu schimbarea providerului de hosting, ci dorim doar sa va asiguram resursele suplimentare necesare pentru a intampina Black Friday.

Pentru mai multe detalii contactati-ne.Cu stima,
Echipa Soft Dreams

In parteneriat cu:
GTS